Aktuelle stillinger

Vi hjlælper med at finde løntilskudsjob i alle brancher i hele Aarhus. Nedenfor finder du ledige job i Gallo, men kig ind forbi, hvis du har ønske om at søge andre job.

   

Gallo Aktiviteterne søger medarbejder

Vi søger en medarbejder i skånejob til lettere rengøring på ”Gallo Gangen” på Psykiatrisk Hospital, hvor Galleri Gallo og Forlaget Gallo har kontorer.

Arbejdstid: 10 timer om ugen. Timerne kan fordeles nogenlunde, som det passer dig, der får jobbet: 2 timer dagligt, enten 2 X 5 timer om ugen eller 3 X 3,3 timer.

Arbejdsopgaverne er følgende:

Støvsuge kontorerne.

Vaske gulve.

Tørre skriveborde og vindueskarme af med fugtig klud.

Spritte tastaturer af med jævne mellemrum.

Støvsuge det fælles spiselokale og vaske gulv der også.

Skrubbe køkkenvasken.

Gøre toiletrummet mere grundigt rent (håndvasken bliver taget i forvejen + tømt poser):vaske gulvet på toilettet, så der lugter mere rent.

Støvsuge gangen ind imellem, så vi ikke slæber skidtet ind på kontorerne.

Om efteråret: Samle blade i trapperummet udenfor + i entréen.

Støvsuge spindelvæv i vindueskarme og loftskanter.

Pedellen skal arbejde med helt duftneutrale rengøringsmidler, og vedkommende skulle gerne undgå selv at bære parfumerede dufte med sig ind på arbejdsstedet, da vi har en duftoverfølsom medarbejder. (dvs. ingen skyllemiddel i tøjet, gerne duftneutrale shampo/deo, og undgå parfume og hårlak).

Kontakt/informationer:

Anne Grethe Sværke, leder, Gallo Aktiviteterne

Blåmunkevej 6, 8240 Risskov

Tlf. 86 17 51 98 / Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.galloskolen.dk

 

Gallo Skolen søger medarbejder til rengøring og pedelopgaver

Vi søger en medarbejder i skånejob til lettere rengøring (af atelier, værksted, køkken og toilet) samt forskelligt forefaldende arbejde som snerydning, græsslåning o.lign.

Arbejdstid: 10 timer om ugen. Timerne kan fordeles nogenlunde, som det passer dig, der får jobbet: 2 timer dagligt, 2 X 5 timer om ugen eller 3 X 3,3 timer.

Gallo Skolen er en kreativ skole for mennesker, der er psykisk sårbare. Det er et lille og hyggeligt sted, hvor du bliver en del af en blandet personalegruppe.

Kontakt/informationer:

Anne Grethe Sværke, leder af Gallo Skolen

Blåmunkevej 6, 8240 Risskov

Tlf. 86 17 51 98 / Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

www.galloskolen.dk

 

 Gallo Gartneriet søger medarbejdere

Velkommen i Gallo Gartneriet, Rolighedsvej 6, 8240 Risskov (bus 20 lige til døren).

I Gallo Gartneriet har vi brug for frivillige – studerende, efterlønnere, førtids- og folkepensionister – kort sagt ALLE, der har lyst til frisk luft og jord under neglene.

I denne sæson mangler vi nogle, som har lyst til at stå i vores bod og sælge blomster, økologisk frugt og grønt. Er du interesseret i økologi, kender du lidt til grøntsager, så er det dig, vi gerne vil høre fra. Du kommer til at samarbejde med vores bodansvarlige og de andre ansatte i boden. Du kan arbejde flere dage om ugen eller blot få timer.

Det daglige arbejde vil bestå i at åbne/lukke boden, ekspedere kunder, plukke blomster og binde buketter samt lettere rengøring i boden og evt. lidt havearbejde. Du behøver ikke at være øvet, vi skal nok hjælpe dig. Af andre opgaver i haven kan nævnes gravning, lugning, rivning, slå græs og plante om, binde buketter eller ordne andet håndværksmæssigt arbejde. Vi har også tre mindre drivhuse, der skal passes.

Gallo Gartneriet har åbent tirsdag til fredag 9.00 til 17.00. Fra marts til jul i december. Selve bodens åbningstider varierer lidt efter sæsonen og kan også have åbent om lørdagen om sommeren.

Er du interesseret, så kontakt gartneriets leder Anne Marie Bosley på 86 18 81 60.

Med venlig hilsen

Gallo Gartneriet