Aktuelle stillinger

Vi hjælper med at finde løntilskudsjob i alle brancher i hele Aarhus. Nedenfor finder du ledige job i Gallo, men kig ind forbi, hvis du har ønske om at søge andre job.

 

Gallo Skolen søger sekretær.

Vi søger en medarbejder i skånejob til varetagelse af sekretæropgaver, bl.a. udarbejdelse af fakturaer, skemaer til registrering af fremmøde, holdoversigter, telefonpasning.

Arbejdstid: 10-12 timer om ugen. Timerne kan fordeles nogenlunde, som det passer dig, der får jobbet: Fordelt over 2-3 dage.

Gallo Skolen er en kreativ skole for mennesker, der er psykisk sårbare. Det er et lille og hyggeligt sted, hvor du bliver en del af en blandet personalegruppe.

Kontakt/informationer:

Peter Nyeng Kristensen

Skoleleder

Gallo Skolen

Blåmunkevej 6, 8240 Risskov

Tlf. 86 17 51 98 / Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.galloskolen.dk

 

 

 Gallo Huset søger baristaer 

Formiddagsvagter eller eftermiddgsvagter i Gall To Go kafffebaren, med tllhørende rengøring og bagning. Oplæring på stedet. fleksibel og hyggelig arbejdsplads - vigtigt at du har lyst at servere en rigtig god kvalitetskaffe. Kontakt Anne Marie Bosley 86188160  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Gallo Gartneriet søger medarbejdere

Velkommen i Gallo Gartneriet, Rolighedsvej 6, 8240 Risskov (bus 12 lige til døren).

I Gallo Gartneriet har vi brug for frivillige – studerende, efterlønnere, førtids- og folkepensionister – kort sagt ALLE, der har lyst til frisk luft og jord under neglene.

I denne sæson mangler vi nogle, som har lyst til at stå i vores bod og sælge blomster, økologisk frugt og grønt - især om eftermiddagen. Er du interesseret i økologi, kender du lidt til grøntsager, så er det dig, vi gerne vil høre fra. Du kommer til at samarbejde med vores bodansvarlige og de andre ansatte i boden. Du kan arbejde flere dage om ugen eller blot få timer.

Det daglige arbejde vil bestå i at åbne/lukke boden, ekspedere kunder, plukke blomster og binde buketter samt lettere rengøring i boden og evt. lidt havearbejde. Du behøver ikke at være øvet, vi skal nok hjælpe dig. Af andre opgaver i haven kan nævnes gravning, lugning, rivning, slå græs og plante om, binde buketter eller ordne andet håndværksmæssigt arbejde. Vi har også tre mindre drivhuse, der skal passes.

Gallo Gartneriet har åbent mandag til fredag 9.00 til 15.00 Fra marts til jul i december. Selve bodens åbningstider varierer lidt efter sæsonen og kan også have åbent om lørdagen om sommeren.

Er du interesseret, så kontakt gartneriet på 26165198.

Med venlig hilsen

Gallo Gartneriet